Τρία στα τρία για τον… Ευθύμη Ζησάκη: Νέα αποχώρηση από παράσταση (video)

Λίγο πριν το καλοκαίρι του 2018 ο Ευθύμης Ζησάκης είχε αποχωρήσει από τη σειρά του Alpha «Το σόι σου», με τις φήμες να κάνουν τότε λόγο για… αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι αργούσε συνεχώς στα γυρίσματα.  
Την τρέχουσα θεατρική σεζόν θα έπαιζε στο «Mαριχουάvα Stop!», μία συνεργασία που δεν προχώρησε, με τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη να μιλάει για ασυνέπεια, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Μαρία Ιωαννίδου…
Τελικά ο ηθοποιός αναμενόταν να συμμετέχει στην παράσταση «Τοκ Τοκ». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου το… κακό τρίτωσε, καθώς αποχώρησε/εκδιώχθηκε και από αυτήν την παράσταση, λόγω υποχρεώσεων, καθώς θα εμφανίζεται από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar»… Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία για την αποχώρησή του από την παράσταση, στην οποία αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Πολυδερόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ευθύμης Ζησάκης πρωταγωνίστησε στη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» του ΑΝΤ1, η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα.
Δείτε όσα είπε ο συνεργάτης της «Φωλιάς των Κου Κου».

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: