Επεισόδια από Ρομά για τον 16χρονο – Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω, αλλαγές σε δρομολόγια λεωφορείων

Άλλη μια νύχτα καταστροφής από Ρομά σε διάφορες περιοχές της επικράτειας ήταν η χθεσινή (7/12) με νεαρούς να καίνε, να καταστρέφουν, να λεηλατούν στο όνομα του 16χρονου που τραυματίστηκε βαρύτατα από σφαίρα όπλου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Επίκεντρο των επεισοδίων με πρωταγωνιστές Ρομά η δυτική Αττική όπου χρειάστηκε, μάλιστα, να σταλεί και μήνυμα από το 112 μετά την φωτιά που έβαλαν σε καταστήματα με ελαστικά στη λεωφόρο Νάτο, φωτιά που συνεχίζει να καίει με αποτέλεσμα να είναι κλειστό το τμήμα της περιφερειακής Αιγάλεω προς τα διυλιστήρια.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cow6ef5yadzl)

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι Ρομά στην περιοχή πυροβόλησαν κατά οχήματος της Πυροσβεστικής χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cow4zmhchms1)

Άλλοι Ρομά, αυτή τη φορά στα Λιόσια, μπλόκαραν και έβαλαν φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στη συμβολή της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, ενώ για αρκετή ώρα έμεινε κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών — Κορίνθου στο τμήμα μεταξύ Πάχης και Μεγάρων λόγω επεισοδίων από Ρομά στα Μέγαρα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: