Οι «365 στιγμές με τη Σοφία Παπαϊωάννου» στις πιάτσες των ναρκωτικών της Αθήνας (trailer+photo)

Διαφήμιση – Advertisement

«365 στιγμές με τη Σοφία Παπαϊωάννου»: Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στις 23:00, στο EΡΤNEWS και στις 23:45 στην ΕΡΤ1.

Εδώ και χρόνια στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα πρόβλημα που μοιάζει να μη λύνεται ποτέ. Ολόκληρες γειτονιές οδηγούνται στην παρακμή, παραδομένες στη χρήση και στο εμπόριο ναρκωτικών, δημιουργώντας κινδύνους και φόβο σε κατοίκους, επισκέπτες αλλά και στους ίδιους τους χρήστες.
Η εκπομπή «365 στιγμές με τη Σοφία Παπαϊωάννου», που θα μεταδοθεί από το ΕΡΤNEWS, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, στις 23:00, βρέθηκε στις πιάτσες των ναρκωτικών της Αθήνας, οι οποίες εδώ και χρόνια απλά μετακινούνται σε διαφορετικά τετράγωνα της πόλης, και κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες από τη χρήση και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όλες τις ώρες της ημέρας.
Χρήστες ναρκωτικών αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες και μας δείχνουν τα σημεία του κέντρου, όπου γίνεται χρήση και εμπόριο. Η εκπομπή καταγράφει, επίσης, τις άθλιες συνθήκες της καθημερινότητας τοξικοεξαρτημένων και άστεγων στα στενά του κέντρου. Η Ελλάδα έχει υψηλή θνησιμότητα μεταξύ των χρηστών ναρκωτικών,  σε ποσοστό που ξεπερνάει κατά πολύ τα αντίστοιχα δεδομένα χωρών του δυτικού κόσμου.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: