Τραγωδία στην Κατερίνη: Οι γιατροί γνώριζαν για την αλλεργία της 29χρονης λεχώνας

Tόσο η οικογένεια, όσο και η ίδια η 29χρονη λεχώνα που έχασε τη ζωή της έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ, από αντιβίωση που της χορηγήθηκε μετά την καισαρική, είχαν ενημερώσει τους γιατρούς για την αλλεργία που είχε σε συγκεκριμένη ουσία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας, Γ. Παναγοπούλου, ανέφερε πως η οικογένεια της κοπέλας θα κινηθεί νομικά καθώς ήταν προγραμματισμένος ο τοκετός της και οι γιατροί έπρεπε να είχαν πάρει ιστορικό. Η ίδια ανέφερε ότι η οικογένεια θα ορίσει και δικό της ιατροδικαστή.

“”Είναι μία τραγική υπόθεση. Ήταν μία υγιέστατη κοπέλα, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, γέννησε το παιδάκι της, υπεβλήθη σε καισαρική τομή, όπως λέει η οικογένειά της είχαν ενημερώσει οι συγγενείς, ότι είχε αλλεργία σε συγκεκριμένη αντιβίωση κι όταν γέννησε, της χορήγησαν την αντιβίωση από την οποία έπαθε αλλεργικό σοκ”, δήλωσε η κυρία Παναγοπούλου.

Η ίδια επισήμανε ότι και η 29χρονη είχε ενημερώσει τους γιατρούς και τους υπεύθυνους, ότι ήταν αλλεργική σε συγκεκριμένη ουσία.

Θα κινηθεί νομικά η οικογένεια

Η δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε ότι “η οικογένεια θα κινηθεί νομικά, για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου της κοπέλας. Εισήχθη στο νοσοκομείο ως προγραμματισμένος τοκετός, για τον οποίο οι γιατροί κάνουν κάποιον έλεγχο. Μία ολόκληρη οικογένεια είναι σε απόλυτη συντριβή, μία οικογένεια ενώθηκε και σε μία στιγμή κατέληξαν όλα σε μία τραγωδία”.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: