Η μεγάλη γιορτή της Ford: Δείτε απο κοντά στο Golden Hall τη νέα Mustang Mach-E

Με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων της εμβληματικής Ford Mustang, η νέα Mustang Mach-E έχει τη δική της θέση στο Golden Hall. Και φυσικά μπορείτε να τη δείτε από κοντά, να ενημερωθείτε η ακόμη και να την οδηγήσετε.

Για την Ford είναι μια μεγάλη χρονιά. Η Mustang κλείνει 60 χρόνια και φυσικά πρέπει να το γιορτάσει δεόντως. Αρχικά η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E βρίσκεται ήδη στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Εκεί, στο ανανεωμένο της stage «ηλεκτρίζει» τους επισκέπτες.

Όσοι αποφασίσουν να δουν την ηλεκτρική Mach-E, θα μπορούν να κλείσουν ένα test drive και να οδηγήσουν το πολυτελές και ανανεωμένο αυτοκίνητο της Ford.

Εκτός από την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του γνωστού και διάσημου pony της Ford, οι επισκέπτες του stage  θα έχουν επιπρόσθετα τη δυνατότητα να πάρουν δώρο card postal από όλες τις γενιές Mustang και φυσικά να ενημερωθούν για όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες και δυνατότητες της νέας Ford Mustang Mach-E από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας το οποίο θα βρίσκεται εκεί από τις 10:00-21:00 προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και να λύσει κάθε σας απορία.

Η έκδοση με την οποία η νέα Ford Mustang Mach-E συστήνεται στους πελάτες είναι η Style, η οποία διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς και τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια από την μπαταρία «Τυπικής Χωρητικότητας» επιτυγχάνοντας ηλεκτρική αυτονομία έως 470χλμ. Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς με μπαταρία «Εκτεταμένης Χωρητικότητας» και αυτονομία έως 600χλμ, είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς και μπαταρία «Τυπικής Χωρητικότητας» με αυτονομία έως 428χλμ ή μπαταρία «Εκτεταμένης Χωρητικότητας» με αυτονομία έως 550χλμ.

H έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD) και την μπαταρία «Τυπικής Χωρητικότητας» αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 ίππων και ροπή 470 Nm, με την αντίστοιχη παραλλαγή του μοντέλου με την μπαταρία «Εκτεταμένης Χωρητικότητας» να αποδίδει 294 ίππους. Αντίστοιχα, οι τετρακίνητες εκδόσεις (AWD) της νέας Ford Mustang Mach-E αποδίδουν 315 και 351 ίππους με την μπαταρία Standard Range και Extended Range αντίστοιχα, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm.

Στην κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων βρίσκεται η τετρακίνητη GT, την οποία υπογράφει η Ford Performance και τροφοδοτείται από την μπαταρία «Εκτεταμένης Χωρητικότητας» και δύο προηγμένους ηλεκτροκινητήρες στο εμπρός και πίσω άξονα με συνδυαστική απόδοση 487 ίππους, ροπή 860 Nm και αυτονομία έως 490χλμ.

H νέα Ford Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στους πελάτες σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD) με δυνατότητα επιλογής και στο μέγεθος της μπαταρίας, με την Τυπικής Χωρητικότητας (Standard Range) να επιτυγχάνει ηλεκτρική αυτονομία έως 470χλμ και την μεγαλύτερη, Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range) έως 600χλμ.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αξιώσεων που απευθύνεται σε αγοραστές με απαιτήσεις. Είναι μια «ηλεκτρική» εμπειρία που ταξιδεύει αθόρυβα.

Δείτε περισσότερα για τη νέα Ford Mustang Mach-E εδώ

ιαμορφώστε τη δική σας Ford Mustang Mach-E εδώ

Η μεγάλη γιορτή της Ford: Δείτε απο κοντά στο Golden Hall τη νέα Mustang Mach-E gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: