Τραγανή τάρτα με αχλάδια

Υλικά

  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.τ.σ. ζάχαρη
  • λίγο αλάτι
  • 175 γρ. βούτυρο αγελάδος, κρύο κομμένο σε κύβους
  • ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
  • 50 γρ. ακατέργαστη ζάχαρη ή καστανή κρυσταλλική
  • 2 κρόκοι αυγών
  • 2 κουτ. σούπας νερό, παγωμένο
  • 1 δόση αχλάδι ποσέ, καλά στραγγισμένο και κομμένο σε μακρόστενες φέτες

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: