Τουρκικό Λιμενικό: Για τσαμπουκά καλοί είναι (video)

Όσο το έχει επιτρέψει η «ελευθερία» του Τύπου στην Τουρκία, έχουν εμφανιστεί δημοσιεύματα για το πόσο τελικά είναι επαρκώς εκπαιδευμένο το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας στην γειτονική χώρα.

Ιδιαίτερα του Λιμενικού Σώματος, που πολύ συχνά εμπλέκονται σε επεισόδια με το Ελληνικό Λιμενικό. Βέβαια αυτό μπορεί εκ’ πρώτης σκέψεως να φαίνεται θετικό από τη δική μας πλευρά, όμως επί της ουσίας η ημιμάθεια είναι πολύ πιο επικίνδυνη για όλους, ιδιαίτερα στη θάλασσα

Για του λόγου το αληθές το video που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο που δείχνει την ναυτική… ασχετοσύνη μέρους του Τουρκικού Λιμενικού.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στα στενά του Βοσπόρου.  Το σύγχρονο σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής συγκρούστηκε με το τουρκικής ιδιοκτησίας πλοίο μεταφοράς, κοντά στη νότια είσοδο του Βοσπόρου.

Το σκάφος είχε αναλάβει να συνοδεύσει το ρωσικό ναρκαλιευτικό σκάφος κλάσης, το οποίο επέστρεφε από την αποστολή του στη Συρία. Το σκάφος της ακτοφυλακής ανατράπηκε μετά τη σύγκρουση. Ο υποπλοίαρχος, δύο υπαξιωματικοί και ένας βαθμοφόρος έχασαν τη ζωή τους, ενώ τα υπόλοιπα 3 μέλη του πληρώματος διασώθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: