Θυροκόλλησαν πρόστιμο στο σαλέ του Λιάπη

Θυροκόλλησαν πρόστιμο στο σαλέ του Λιάπη

Ένα θυροκολλημένο σημείωμα στην πόρτα του εξοχικού του Μιχάλη Λιάπη στο Καρπενήσι, με αποστολέα το δήμο, αποτελεί την πρώτη επίσημη διεκδίκηση του ελληνικού Δημοσίου σε βάρος του πρώην υπουργού.

Ο πρώην υπουργός καλείται να καταβάλλει στον Δήμο Καρπενησίου το ποσό των 2.000 ως χρωστούμενα δημοτικά τέλη της περιοχής, επειδή δήλωνε λιγότερα τετραγωνικά για το σπίτι του.

Ο κ. Λιάπης θα πρέπει ακόμη να εξηγήσει για ποιο λόγο οι παροχές ρεύματος εμφανίζονται να είναι οικιακής χρήσης και όχι γενικής, όπως συμβαίνει σε επαγγελματικούς χώρους.

Επιπλέον, επιπρόσθετες αυξήσεις -λόγω του χαρατσιού- θα υπάρξουν στον λογαριασμό της , στις οποίες θα προστεθούν τα ποσά αναδρομικά!

Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης Λιάπης φέρεται να έρχεται αντιμέτωπος με σειρά υψηλών προστίμων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο ζήτησε έλεγχο για το αν η υπαγωγή στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της κατοικίας του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας έγινε υπό νόμιμες προϋποθέσεις.

Ο πρώην υπουργός οφείλει να επιστρέψει ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια εφόσον αποδειχθεί ότι το σπίτι του δε λειτούργησε ποτέ ως ξενώνας, ενώ έλεγχος γίνεται και για τη νομιμότητα του τρόπου ανακαίνισης του οικήματος.

Πηγή: Star

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: