Θεσσαλονίκη: Μετά τη νέα πλατεία, να γίνουν «Οι Φίλοι του Φραγκομαχαλά»!

Είναι ανάπλαση με ουρά, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης για την νέα πλατεία Χρηματιστηρίου, η οποία εντυπωσίασε την περασμένη εβδομάδα στα εγκαίνια της ολοκλήρωσης του έργου (δείτε εδώ και εδώ).

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας για το ζήτημα είπε πως αυτή η ανάπλαση έχει «ουρά», ξεκαθαρίζοντας πως για να παραμείνει ο χώρος ως έχει είναι απαραίτητο να την φροντίσουν οι ίδιοι οι πολίτες. Μάλιστα, δήλωσε πως είναι επείγον να γίνουν «Οι Φίλοι του Φραγκομαχαλά», ώστε να προστατέψουν την περιοχή.

Επιπλέον, ο κ. Μπουτάρης έθεσε ζήτημα με τα επαγγέλματα στην περιοχή, λέγοντας πως σιγά σιγά πρέπει να αλλάξουν και έδωσε τα παραδείγματα των νέων boutique hotels που δημιουργήθηκαν στην πόλη. Επιπλέον, είπε πως ο Δήμος θα προχωρήσει σε παρέμβαση – την οποία δεν ανέλυσε – για τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως η νέα πλατεία Χρηματιστηρίου ενθουσίασε τους πολίτες μετά την παρουσίαση της. Εκεί θα βρείτε από νεροκουρτίνες μέχρι πίδακες νερού και ανεμιστήρες, οι οποίοι αλλάζουν μια για πάντα την εικόνα της πλατείας Χρηματιστηρίου, στην περιοχή μεταξύ Εγνατίας, Ίωνος Δραγούμη, Τσιμισκή και Δωδεκανήσου.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: