Ανάβαση Ψάθας: Στις 27-28 Απριλίου 2024 ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων

Ο πρώτος αγώνας του θεσμού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων έγινε στη Ριτσώνα. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται (27-28 Απριλίου)  θα γίνει στην περιοχή της Ψάθας ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς και ο τρίτος που θα γίνει στην Ψάθα. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), και υποστηρίζεται από το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου και συγκεκριμένα από τις 17:00 έως τις 20:00, οι εντός Αττικής οδηγοί θα περάσουν από τη διαδικασία του Διοικητικού Ελέγχου στα Γραφεία του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι).

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της Ανάβασης Ψάθας θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από διοικητικό έλεγχο το Σάββατο 27 Απριλίου στη Γραμματεία του αγώνα από τις 08:00 έως τις 09:30. Ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί του πρωί του Σαββάτου στα πιτς, ενώ οι χρονομετρημένες δοκιμές είναι προγραμματισμένες να εκκινήσουν στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου.

Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο il Desto Ψάθας το απόγευμα της Κυριακής, μία ώρα μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων.

Ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 09:00 το πρωί.

Η διαδρομή είναι μήκους 4.4 χλμ. και το Warm Up θα βρίσκεται στον παράλληλο δρόμο της παραλίας. Εκεί, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, θα στεγαστούν τα pits.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου περιλαμβάνουν τρία σκέλη και ο αγώνας της Κυριακής, δύο.

Ανάβαση Ψάθας: Στις 27-28 Απριλίου 2024 ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: