Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο εγκλωβίστηκε για 10 ώρες εξαιτίας παρκαρισμένου Ι.Χ.

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ «εγκλωβίστηκε» για 10 ολόκληρες ώρες στην οδό Ρήγα Φεραίου στη διασταύρωσή της με την Τρανού στις Συκιές Θεσσαλονίκης λόγω ενός Ι.Χ. που είχε παρκάρει στο σημείο.

«Εγκλωβίστηκε από τις 5:54 έως τις 15:40 γιατί κάποιος οδηγός είχε παρκάρει στον συγκεκριμένο δρόμο. Στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών έχουν καταγραφεί και άλλες πολύωρες καθυστερήσεις της τάξης των 4 έως 7 ωρών», δήλωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κίνησης του ΟΑΣΘ Κατερίνα Σίσκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο.

Λίγες εβδομάδες πριν, τον Δεκέμβριο, ένα ακόμα παρκαρισμένο Ι.Χ. σε δρόμο της Θεσσαλονίκης μπλόκαρε το λεωφορείο για 45 λεπτά με αποτέλεσμα οι επιβάτες να ψάχνουν τον οδηγό στα μαγαζιά προκειμένου να μπορέσουν να πάνε στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΣΘ, το 2017 στο Δήμο Θεσσαλονίκης καταγράφηκαν 205 εγκλωβισμοί λεωφορείων, κυρίως στις οδούς Κασσάνδρου και Αγίου Δημητρίου, και στην οδό Λαμπράκη στην περιοχή της Τούμπας. Ακολουθούν ο Δήμος Νέαπολης-Θεσσαλονίκης με 71 περιπτώσεις, ο Δήμος Καλαμαριάς με 57 και ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με 49.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: