Τεστ: Υπολόγισε τους έμμεσους σeξουαλικούς σου συντρόφους

Το σeξουαλικό «ιστορικό» αποτελεί σημαντική παράμετρο για την εκτίμηση του κινδύνου μόλυνσης από διάφορα σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η βρετανική διαδικτυακή ιατρική υπηρεσία LloydsPharmacy ανέπτυξε ένα εργαλείο που σου επιτρέπει να υπολογίσεις τους έμμεσους σeξουαλικούς σου συντρόφους ώστε να έχεις μια ιδέα για το πόσο κινδυνεύεις να μολυνθείς.

Το εργαλείο βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία για τους ΣΜΝ σε κάθε χώρα (από πηγές όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες) και αναπτύχθηκε με γνώμονα τη θεωρία των Έξι Βαθμών Διαχωρισμού (Six Degrees of Separation), σύμφωνα με την οποία ένας συνδέεται με οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη μέσω πέντε ή και λιγότερων άλλων ανθρώπων.

Το εργαλείο σχεδιάστηκε με στόχο να υπογραμμίσει τη σημασία της προστασίας στο σeξ αλλά και της τακτικής εξέτασης για τα ΣΜΝ.

Μπορείτε και εσείς να κάνετε το τεστ πηγαίνοντας στο αντίστοιχο link:

https://onlinedoctor.lloydspharmacy.com/blog/sex-degrees/

Η μόνη πληροφορία που θα χρειαστεί να δώσετε είναι ο αριθμός των σeξουαλικών συντρόφων που είχατε μέχρι τώρα από καθεμιά από τις ηλικιακές ομάδες που αναφέρονται στο τεστ.

Κάνοντας κλικ στην  Calculate θα γίνει ο απαραίτητος υπολογισμός και θα δείτε τον αριθμό των έμμεσων σeξουαλικών σας συντρόφων. Είναι βέβαιο πως θα εκπλαγείτε…

Queen.gr - sxeseis

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: