Συνάντηση Σταϊκούρα – Ρέγκλινγκ το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών


Τις πρώτες τους επαφές με εκπροσώπους των θεσμών θα έχουν από σήμερα μέλη της κυβέρνησης, καθώς πολλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα βρεθούν στην Αθήνα για το συνέδριο του Economist.

Εκτός από τις συναντήσεις στο περιθώριο του συνεδρίου, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα έχει σήμερα κατ” ιδίαν συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, στις 15:00 στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Σταϊκούρας θα δει επίσης τον εκπρόσωπο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Ντέκλαν Κοστέλο, τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τη χώρα μας Πίτερ Ντόλμαν, αλλά και τον αξιωματούχο του EuroWorking Group Χανς Φίλμπριφ.

Λίγα 24ωρα πριν τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή ο κ. Σταϊκούρας θα τους ενημερώσει για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση έως τις αρχές Αυγούστου στη Βουλή αλλά και για την προώθηση των μεγάλων έργων με σημείο αναφοράς το εμβληματικό Ελληνικό, το σχέδιο διάσωσης της ΔΕΗ και την επίτευξη του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ φέτος.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: