Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη τη χώρα

Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αγροτικών προϊόντων είχε καταδικαστεί μία 48χρονη Ελληνίδα στο Τέροβο Ιωαννίνων

Για διάφορες παραβάσεις της νομοθεσίας για τα αγροτικά προϊόντα είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών και χρηματική ποινή ύψους 3.500 ευρώ μία 48χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στο Τέροβο Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τμήματος Κατσικά.

Σε βάρος της γυναίκας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, για τις οποίες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων στον οποίο παραπέμφθηκε διέταξε να εκτελεστούν και να εγκλειστεί στη φυλακή ή να τις εξαγοράσει. 

 *** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 56χρονος, σε βάρος του οποίο εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.

 *** Στο Τέροβο Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κατσικά ένας 53χρονος Έλληνας, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών,. 

 *** Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης συνέλαβαν έναν 62χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. 

 *** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη ένας 62χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών.


*** Πάλι στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 36χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.


*** Στη Φαρκαδόνα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 36χρονος Πακιστανός που εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

 *** Στο Ναύπλιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 37χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

 *** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 31χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί από τον ανακριτή Πατρών δύο εντάλματα σύλληψης για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

 *** Πάλι στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 48χρονο που διωκόταν με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Μεσολογγίου, για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: