«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Θεοφάνους (trailer+photo)

Αφιερωμένη στον δημιουργό των μεγαλύτερων σύγχρονων επιτυχιών, τον Γιώργο Θεοφάνους, θα είναι η αποψινή εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου μαγεύει με την ερμηνεία της σε πολυτραγουδισμένες επιτυχίες των Πασχάλη Τερζή, Αντώνη Ρέμου και Πέγκυς Ζήνα.

Ακόμη, απολαμβάνουμε την Πάολα στα πλέον δημοφιλή τραγούδια που της έχει χαρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους και ξεσηκώνει τους καλεσμένους, ενώ μας εκπλήσσει στο ντουέτο «Μίσησέ με» με την Ευρυδίκη.

Στο στούντιο, επίσης, βρίσκονται αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως η Σοφία Βόσσου, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η mezzo soprano Ινές Ζήκου, η Μαρία Θεοδότου, η Όλγα Βενετσάνου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, οι οποίοι συμπράττουν σε αγαπημένα τραγούδια του δημιουργού.

Την παρέα συμπληρώνουν φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Θεοφάνους: οι στιχουργοί Εύη Δρούτσα και Θάνος Παπανικολάου, ο παιδικός φίλος και Γενικός Δ/ντής του Εκδοτικού Οίκου Δίας και του καναλιού «Sigma» στην Κύπρο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, η πρωταθλήτρια του Muay Thai Μαριάννα Καλέργη, η Πηγή Δεβετζή, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Δ/ντής των ραδιοφωνικών σταθμών «Sfera» και «Ελληνικός» Νίκος Νικολακόπουλος, η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Μαρίνος Κόνσολος.

Όλοι γίνονται μία παρέα, τραγουδούν και μας υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη αυθεντικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Σάββατο 19 Μαΐου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: