Στα Summer Camps του Ολυμπιακού η Renault

Η καινοτομία και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση είναι τα χαρακτηριστικά που πάντα διέκριναν τη Renault στα 124 χρόνια της ιστορίας της.

Η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, ως επίσημος Χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις αθλητικές δραστηριότητες. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 47 εγχώρια πρωταθλήματά ποδοσφαίρου, 28 Κύπελλα, έχοντας, παράλληλα, κατακτήσει και 18 double.

Η Renault, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά των Summer Camps της ομάδας που διεξήχθησαν την καλοκαιρινή περίοδο, με δώρα και εκπλήξεις.

Το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο είναι που την ωθεί να δημιουργεί νέες κατηγορίες αυτοκινήτων, ώστε να καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες του. Μέσα από τις χορηγίες αποτυπώνεται ακριβώς αυτό το κοινωνικό ενδιαφέρον της Renault, αφού στηρίζει τους θεσμούς και τις δομές που αναδεικνύουν την ξεχωριστή δυναμική και τη διάθεση του ανθρώπου να προοδεύει και να πρωτοπορεί.

Η Τεορέν Μότορς που εκπροσωπεί τα γαλλικά αυτοκίνητα της Renault στην Ελλάδα,  ήταν δίπλα στη νέα γενιά αθλητών των Summer Camps του Ολυμπιακού, όπου για ένα ακόμη καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση θεσμό σε επίπεδο ακαδημίας, η οποία πραγματοποιήθηκε για 21η φορά. Στο φετινό Summer Camp, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου  συμμετείχαν 200 παιδιά που ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα και άρχισαν να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου με προπονήσεις στους χώρους όπου βρίσκονται καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Στο Camp του Ολυμπιακού συμμετείχαν παιδιά από 14 διαφορετικά σημεία ξένων χωρών.

Η Renault ήταν δίπλα στους μικρούς αθλητές και αυριανούς πρωταθλητές στα γήπεδα αλλά και στη ζωή, μοιράζοντας δώρα και αναμνηστικά, που συνδέουν την πρωτοπόρο εταιρία με τον πολύπρωταθλητή Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Στα Summer Camps του Ολυμπιακού η Renault gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: