Πασχαλιάτικο δώρο από τη Citroen: Eιδική άτοκη χρηματοδότηση στα βασικά της μοντέλα

Το νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Citroёn δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες της να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους χωρίς άγχος και τόκους

Όσοι προβληματίζεστε με τα επιτόκια, τις διακυμάνσεις και τους τόκους, ξεχάστε τα. Η Citroёn κάνει τη διαφορά, καταργεί τους τόκους και βάζει τέλος στις χρηματοδοτήσεις που προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων. Προσφέρει στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της C3, C3 Aircross, C4, C4X & C5 Aircross  Άτοκη Χρηματοδότηση.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από το άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια).

Ο συνδυασμός του χρηματοδοτικού άτοκου προγράμματος, με αποπληρωμή σε τέσσερα χρόνια και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση είναι το καλύτερο Πασχαλιάτικο δώρο.

 

Πασχαλιάτικο δώρο από τη Citroen: Eιδική άτοκη χρηματοδότηση στα βασικά της μοντέλα gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: