Σκωτσέζα τουρίστρια ταξίδεψε μόνη της σε αεροπλάνο με προορισμό την Κρήτη

Η Karon Grieve, συγγραφέας από τη Γλασκώβη, ταξίδεψε στην πρώτη θέση με το ανάλογο service VIP, όντας εντελώς μόνη σε ένα Boeing 737 των 189 θέσεων, ενώ είχε πληρώσει μόλις 50 ευρώ για το αεροπορικό της εισιτήριο που είχε προορισμό την Κρήτη.

Μπορεί όταν έκλεινε το εισιτήριο να αγχωνόταν για τη θέση που θα της έδιναν, τελικά, όμως, είχε την ευχέρεια να καθίσει όπου ήθελε.

Όταν η κa. Grieve έφτασε στο γκισέ παραξενεύτηκε που δεν είδε άλλον, ενώ ο υπάλληλος αστειεύτηκε μαζί της ρωτώντας την αν μπορεί να μαντέψει πόσοι συνταξιδεύουν μαζί της. Εκείνη απάντησε δέκα, αλλά εκείνος της είπε ότι είναι ακόμα δύο.

Τελικά όμως ήταν η μοναδική επιβάτης, αφού οι άλλοι δύο δεν προσήλθαν στον έλεγχο. Έτσι, η κα. Grieve είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το πλήρωμα και την πιλότο, ενώ οι ανακοινώσεις απευθύνονταν σε αυτήν προσωπικά. Συχνά της γινόταν και εναέρια ξενάγηση: «Γεια σου Κάρον, αριστερά βλέπουμε την Κροατία».

Ήταν μια απόλυτα σουρεαλιστική εμπειρία, είπε η κα. Grieve στο BBC, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο στο τέλος της τουριστικής περιόδου προς τους κλασικούς προορισμούς.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: