Τρόφιμος στην Κιβωτό: «Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο όπως κάθε παιδί στον πατέρα του»

Ένας τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, που μένει σε δομή της από τα οκτώ του μαζί με τα αδέλφια του διέψευσε όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον πατέρα Αντώνιο.

«Ο πατήρ Αντώνιος είναι μου, τον λέω “πατέρα”, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός που με βοήθησε στη ζωή και εμένα και τον αδελφό μου», ανέφερε αρχικά ο Παντελής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους “έχουμε μεγαλώσει” και αυτούς στην Κιβωτό του Κόσμου. Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη», υποστήριξε στη συνέχεια. 

Στη συνέχεια τόνισε πως «εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

Ακολούθως ο νεαρός άνδρας είπε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από όλα όσα καταγγέλονται τόσο για τον πατέρα Αντώνιο όσο και για την «Κιβωτό του Κόσμου» ενώ ερωτηθείς γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

Επιπλέον ο νεαρός τρόφιμος είπε ότι κάθε  ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί , λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γυρίσει όλα τα , διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: