Rally Acropolis: Νικητής ο Sirmacis-Δεύτερος ο Λάμπρος Αθανασούλας!

Αυλαία για το SEAJETS  RALLY ACROPOLIS με δύο μεγάλες εκπλήξεις.

Του Πέρη Χαλάτση

Τα προγνωστικά ήθελαν τον Πολωνό Kajetan Kajetanowicz και τον Λευκορώσο Alexey Lukyanuk -και οι δύο με Ford Fiesta R5- να κάνουν το 1-2 στο φετινό αγώνα.

Όλοι όμως έπεσαν έξω αφού στα ράλι δεν ισχύουν τα προγνωστικά.

Την πρώτη ημέρα ο Πολωνός τουμπάρισε στην πρώτη ειδική διαδρομή στη Γραβιά και έφαγε «καπέλλο» 14 λεπτά και τη δεύτερη ημέρα (σήμερα) ο Λευκορώσος χτύπησε την ανάρτηση και βγήκε από το παιχνίδι του αγώνα.

Ο οδηγός είπε ότι δεν υπήρχαν στις σημειώσεις τους για την ειδική διαδρομή Καρυά, μια λακκούβα και έτσι κατέστρεψαν την ανάρτηση. « Έπρεπε να αλλάξουμε το βραχίονα της ανάρτησης» είπε ο Alexey Lukyanuk.

Έτσι στην πρώτη θέση βρέθηκε – η μεγάλη αποκάλυψη του αγώνα- ο Ralfs Sirmacis με συνοδηγό τον Arturs Simins ( Skoda Fabia R5). Η ατυχία του Λευκορώσου βοήθησε τον δικό μας αγωνιζόμενο με το Fabia R5 , Λάμπρο Αθανασουλα (συνοδηγός του ο Ηλίας Παναγιωτούνης) που κινήθηκε έξυπνα και τις δύο ημέρες του αγώνα για να βρεθεί στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Μετά το τέλος της ειδικής διαδρομής η τελική κατάταξη:

Provisional: Sirmacis 2:53:12.5, Athanassoulas+2:42.3, Tarabus+2:42.4, Jeets+5:41.9, Koltun+8:11.1, Chuchala+8:19.9, Kasperczyk+10:40.4, Kajetan+13:58.1

Ο 21χρονος Λετονός είναι ο νεότερος νικητής στην ιστορία του Ακρόπολις!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: