Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ένοπλες ληστείες σε διάστημα μισής ώρας

Ένοπλες ληστείες και πιθανότατα από τον ίδιο δράστη σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (13/12) στη δυτική Θεσσαλονίκη. Τρεις σε φαρμακεία και μία σε σούπερ μάρκετ.

Ο δράστης φορώντας άσπρη κουκούλα και κρατώντας το όπλο στα χέρια εισέβαλε πρώτα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στην οδό Ικονίου Προκοπίου.


«Εισέβαλε στο κατάστημα φορώντας άσπρη κουκούλα και με το όπλο στα χέρια. Μέσα σε δύο λεπτά άρπαξε 800-1.000 ευρώ, όλες τις εισπράξεις της ημέρας και εξαφανίστηκε προς την οδό Λαγκαδά», είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο gtimes. Όπως ανέφερε, έδωσε κατευθείαν τα χρήματα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πιθανότατα δράστης, κινήθηκε προς τους Αμπελόκηπους, όπου και λήστεψε τρία φαρμακεία.

Ο ληστής με το όπλο εισέβαλε σε φαρμακείο στη συμβολή των οδών Θησέως με 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους αυτή τη φορά αφαιρώντας ποσό της τάξεως των 300 ευρώ.

Όπως μαρτυρά η ιδιοκτήτρια φαρμακοποιός, την ώρα που εξυπηρετούσε πελάτισσα και ενώ άλλοι έξι εφτά ανέμεναν έξω από το φαρμακείο για να εξυπηρετηθούν ο νεαρός «μπούκαρε» και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια των ληστειών ενώ ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: