Ράγισαν ακόμη και οι πέτρες στο κάλεσμα του Χάρου! (video) Στο καλό κ.Κυβερνήτα !

Ράγισαν ακόμη και οι πέτρες στο κάλεσμα του Χάρου και  στο τελευταίο ασπασμό  που έδωσαν η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον κυβερνήτη του ελικοπτέρου Agusta Bell  μαζί με τις ευχές και το ξεπροβόδισμα ολάκερης της Ελλάδος !
Ο Κυβερνήτης  υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης πέταξε για τελευταία φορά και απο σήμερα θα περιπολεί για πάντα στα χαμηλά κοντά στα άσπρα αλόγατα του Αριχπελάγους επικουρώντας μαζί τους άλλους Χειριστές μας που χάθηκαν στα νερά του για πάντα !

Στην τελευταία του απογείωση το παρόν έδωσε και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ξεπερνώντας τον όνο του χαμού του Πατέρα του…Τιμές απέδωσαν οι Συνάδελφοι του Κυβερνήτη απο το Πολεμικό μας Ναυτικό !

Αύριο στις 13:00 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην “Αρια Ναυπλίου, θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.

Τη Δευτέρα στις 15:00 στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον, θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου ναυτίλο του ελικοπτέρου.



Πηγή:veteranos.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: