Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ


Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους στα ματς της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα το πρόστιμο των δύο χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική της Super League καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός χίλια λιγότερα λόγω των δικών του στο εντός έδρας ματς με τη Βέροια για την ίδια αγωνιστική.

Παράλληλα, είχαν κληθεί σε απολογία ΑΕΚ, Ηρακλής και Πανιώνιος, αλλά οι δικές τους υποθέσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 28ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

A) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/670222 από 5/4/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

* Οι υπόλοιπες υποθέσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.»


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: