Ποιο απλά τα ραντεβού για σέρβις με την  υπηρεσία online της  Peugeot

Κλείστε το ραντεβού σας για σέρβις στην Peugeot μέσα σε λίγα λεπτά. Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο κατάστημα, «μιλήστε» με το μηχανικό σας, δείτε εκ των προτέρων τι εργασίες θα γίνουν και πόσο θα κοστίσουν.

Με ένα κλικ στο www.peugeot.gr, ο ιδιοκτήτης οποιουδήποτε μοντέλου Peugeot,  μπορεί να επιλέξει είδος συντήρησης ή επισκευής για το αυτοκίνητό του, να επιλέξει από τον χάρτη τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που βρίσκεται κοντά του και να ενημερώσει το τμήμα σέρβις, ώστε αυτοί, να υποδεχθούν και να φροντίσουν το αυτοκίνητό του, γνωρίζοντας ακριβώς τις εργασίες που πρέπει να γίνουν! Και φυσικά πόσα χρήματα θα πληρώσει.

Η εφαρμογή μάλιστα, προβάλλει μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος, όλες τις διαθέσιμες ώρες και μέρες για κάθε εξουσιοδοτημένο  επισκευαστή, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει ακριβώς αυτή που τον εξυπηρετεί, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία!

Κλείστε  από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας, το  ραντεβού σας και κερδίστε χρόνο και χρήμα και φυσικά επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις του προγράμματος “Happy Hour”.

Η νέα υπηρεσία online ραντεβού λειτουργεί για όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot.

 

Ποιο απλά τα ραντεβού για σέρβις με την  υπηρεσία online της  Peugeot

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: