Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E: Συνεργασία Henkel και Porsche

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula E ABB FIA προωθεί ενεργά τις ηλεκτροκίνητες και καινοτόμες λύσεις μετακίνησης που συμβάλλουν στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής σε όλο τον κόσμο.

Η Henkel μέσω του γνωστού brand Loctite, συνεργάζεται με την Porsche στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E, την αποκλειστικά μοναδική, εξ΄ ολοκλήρου ηλεκτρική και πιο βιώσιμη σειρά motorsport. Και οι δύο εταιρίες έχουν δεσμευτεί με κοινό στόχο να οδηγήσουν προοδευτικά προς ένα αειφόρο μέλλον. Η Loctite έγινε ο επίσημος συνεργάτης συγκολλητικών για την ομάδα TAG Heuer Porsche Formula E, προσφέροντας κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα και εκτεταμένη τεχνική εξειδίκευση στην Porsche 99X Electric – το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της εταιρείας.

Η Porsche Motorsport βελτιώνει διαρκώς την Porsche 99X Electric, σε αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία για να αγωνιστεί στην πιο ανταγωνιστική σειρά αγώνων στον κόσμο – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E. Η Henkel παρέχει λύσεις συγκόλλησης για πολλές εφαρμογές, τόσο στα εργαστήρια ανάπτυξης της Porsche, όσο και στις πίστες αγώνων.

Ως μέρος της συνεργασίας, η TAG Heuer Porsche Formula E, χρησιμοποιεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων Loctite, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς εποξικών συγκολλητικών υψηλής απόδοσης, συγκρατητικών ενώσεων, συγκολλητικά πλήρωσης διακένων, ασφαλιστικά σπειρώματος (μεσαίας και υψηλής αντοχής), κατασκευαστικές κόλλες, στεγανοποιητικά σπειρωμάτων και κόλλες στιγμής.

Η χρήση αυτών των προϊόντων, διασφαλίζει πλήρη μηχανική αξιοπιστία για μια σειρά βασικών εφαρμογών, οι οποίες εκτείνονται από τα ρουλεμάν ανάρτησης, τα μέρη του περιβλήματος του κιβωτίου ταχυτήτων και τους κοχλίες του συστήματος μετάδοσης κίνησης, έως τα εξαρτήματα του τιμονιού, τους ελαστικούς δακτυλίους (O-rings) και τα καλώδια. Οι πίστες δοκιμών της Porsche για κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων επωφελούνται,  επίσης, από τις λύσεις Loctite υψηλής απόδοσης.

Ο Thomas Laudenbach, Αντιπρόεδρος της Porsche Motorsport αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Henkel:

«Προκειμένου να έχουμε επιτυχία σε μια τόσο άκρως ανταγωνιστική σειρά αγώνων, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E, χρειαζόμαστε ισχυρούς συνεργάτες που να μοιράζονται τη δέσμευσή μας και το όραμά μας για το μέλλον motorsport. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Henkel ως αξιόπιστο ισχυρό συνεργάτη μας. Η βασική φιλοσοφία και τα προϊόντα της Loctite αντιπροσωπεύουν την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, γεγονός που την καθιστά το τέλειο ταίρι για την Porsche».

Στις 9 και 10 Απριλίου, η ABB Formula E World Championship επιστρέφει στην Ευρώπη. Η διοργάνωση του event για τον 4ο και τον 5ο γύρο θα πραγματοποιηθεί σε μια προσωρινή πίστα δρόμου που βρίσκεται στην περιοχή EUR της Ρώμης. Η ομάδα TAG Heuer Porsche Formula E θα συμμετάσχει και πάλι στον αγώνα ενάντια στους ανταγωνιστές της, με στόχο να επαναλάβει τα επιτυχημένα αποτελέσματα του Μεξικού.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E: Συνεργασία Henkel και Porsche gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: