Ούτε εδώ μην κάνεις όνειρα Αχμέτ …Γιατί για δες (φώτο) και εδώ εμείς φυλάμε!

Κάποιοι μπορεί να έχουν βάλει στο μάτι το Καστελόριζο και τα νησάκια γύρω από αυτό ,εκμεταλλευόμενοι και την ανυπαρξία της Ελληνικής πολιτείας ,κάποιοι μπορεί να ονειρεύονται ότι η Σάμος απέχει ελάχιστα από τα Τουρκικά παράλια αλλά οι Υπερασπιστές της νήσου και οι  Σαμιώτες  τους σφυρίζουν κλέφτικα !

Μην κάνεις ούτε εδώ όνειρα Αχμέτ …Γιατί και εδώ εμάς θα βρεις μπροστά σου !  Άσε που το νησί  έχει  κάτι Εφέδρους αστέρια που δεν ησυχάζουν ποτέ και ξέρουν τα μονοπάτια των ακτών σαν την παλάμη τους !

Οι Υπερασπιστές της νήσου Σάμου ξέρουν καλύτερα από τον καθένα την δουλειά τους και είναι άσσοι στο να ξεγελούν τον Τούρκο …Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι σε μια κρίση  οι έφεδροι της νήσου αλλά και πολίτες πήγαιναν πέρα δώσε την νύχτα τα Ι.Χ αυτοκίνητά τους δίνοντας την εντύπωση ότι μεγάλες Μονάδες μετακινούνται σε θέσεις μάχης ….Οι Σαμιώτες σε αυτά δεν πιάνονται !

ΟΙ Υπερασπιστές την νήσου ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους  αν και καθημερινά ετοιμάζονται και δεν χαμπαριάζουν  από την παρουσία λαθρομεταναστών στο νησί ,συνεχίζουν απτόητοι την Καθημερινή Επιχειρησιακή εκπαίδευση βγάζοντας στις θέσεις διασποράς  ,Μονάδες  οπλομηχανήματα και εφέδρους !


Στο πλαίσιο του 4ημέρου πραγματοποιήθηκαν τακτικές κινήσεις των Τμημάτων Χρονικών Ετοιμοτήτων της ΑΔΤΕ σε επιλεγμένες τοποθεσίες, Οργάνωση Μάχης, Επιτήρηση Πεδίου, Βολές Φορητού και Βαρέως Οπλισμού και ΤΑΜΣ εξάλειψης Αεροπρογεφυρώματος.
Σημειώνεται ότι οι Μονάδες της 79 ΑΔΤΕ (όπως και οι Μονάδες των 80-96-98 ΑΔΤΕ) εκτελούν επακριβώς το πρόγραμμα της επιχειρησιακής του εκπαίδευσης χωρίς εκπτώσεις, παράλληλα και  ταυτόχρονα με τις δράσεις που έχουν αναλάβει για τη λειτουργία των Κέντρων Προσωρινής Διαμονής Προσφύγων/λαθροΜεταναστών (Hot Spots).



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: