"Ο Λεμπιδάκης είναι ζωντανός" λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας εκφράζει την πεποίθησή του ότι ο Κρητικός επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός και κρατείται κάπου εντός της χώρας.

Να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες 20 ημέρες η οικογένεια του επιχειρηματία δεν είχε κανένα νεότερο «σήμα» από τους απαγωγείς του 54χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία «επικοινωνία» της οικογένειας με τον επιχειρηματία έγινε μέσω ιδιόχειρου σημειώματος που βρέθηκε σε σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχε βρεθεί και το στικάκι που περιείχε το βίντεο με την πρώτη απόδειξη ζωής για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη του σημειώματος, ωστόσο πληροφορίες λένε ότι αναγνωρίστηκε σε αυτό ο γραφικός χαρακτήρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος διαβεβαίωνε την οικογένειά του ότι είναι καλά.

«Η επικοινωνία, η οποία δεν είναι καθόλου συχνή, γίνεται μόνο με sms από το κινητό του ίδιου του επιχειρηματία. Πρέπει να έχουμε υπομονή, είναι μια δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται ψύχραιμους χειρισμούς», είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός που παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: