Ο επόμενος μεγάλος στόχος της νέας αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου

Ευρύτερο είναι το πλάνο αξιοποίησης της πολύπειρης δημοσιογράφου Αριστοτελίας Πελώνη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως μαθαίνουμε η νέα αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος που εργάζεται στο χώρο της δημοσιογραφίας από το 1998 αναμένεται να συμπεριληφθεί με την πρώτη ευκαιρία στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας.

Όχι όμως των εθνικών εκλογών αλλά των ευρωεκλογών που μπορεί μεν να αργούν ακόμη, καθώς θα πραγματοποιηθούν αρχές καλοκαιριού του 2024, ωστόσο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι της ταιριάζουν περισσότερο καθώς γνωρίζει αρκετά καλά το διπλωματικό ρεπορτάζ και τον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπορεί ο στόχος να είναι μακρόπνοος ωστόσο «χτίζεται» μεθοδικά από τώρα καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα στηριχθεί και από τον μηχανισμό του κυβερνώντος κόμματος.

Το βιογραφικό της Αριστοτελίας Πελώνη

Θυμίζουμε ότι η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή.

Επαγγελματικά, ξεκίνησε από την εφημερίδα «Τα Νέα» και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Αργότερα, πέρασε στο Πολιτιστικό Τμήμα, όπου έκανε συνεντεύξεις με μεγάλες προσωπικότητες (Philip Roth, Norman Mailer, Amartya Sen κ.ά) και το 2006 εντάχθηκε στο Πολιτικό Τμήμα της εφημερίδας, αναλαμβάνοντας το διπλωματικό ρεπορτάζ.

Από το 2012 μέχρι το 2015 είχε και την ευθύνη της στήλης «Μικροπολιτικός». Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της «Καθημερινής», όπου ανέλαβε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: