ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εισβάλει για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας των Μιλγουόκι Μπακς και με τις φετινές εξωπραγματικές εμφανίσεις του έχει βαλθεί να προχωρήσει σε ανατροπές των… ανέγγιχτων ρεκόρ των «ελαφιών». 

Μόλις προχθές η ομάδα γνωστοποιούσε ότι ο «Greek Freak» έγραφε το όνομα του δίπλα σε αυτό ενός ξεχωριστού κεφαλαίου της ιστορίας των Μπακς, αλλά και του ΝΒΑ, του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, με τον δικό μας Γιάννη να γίνεται ο δεύτερος παίκτης, μετά τον θρυλικό σέντερ, που ξεπερνά τα 500 ριμπάουντ, τα 100 μπλοκ και τα 100 κλεψίματα σε μία αγωνιστική περίοδο. 

 Ο Ελληνας γκαρντ/φόργουορντ βέβαια δεν σταματάει εδώ και βρίσκεται ενώπιον ενός ακόμη ρεκόρ, το οποίο κρατάει σφικτά (σ.σ. και δύσκολα θα καταρριφθεί) και πάλι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ! Ο Αντετουκούνμπο βρίσκεται στα… χνάρια του κορυφαίου σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ και σε λιγότερο από ένα μήνα, όταν και θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, αναμένεται να έχει την κορυφαία σεζόν από παίκτη των Μπακς (σ.σ. αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς) στην ιστορία της ομάδας, μετά τον εξάκις πρωταθλητή ΝΒΑ!
 
 Ο πρώτος σκόρερ των Μιλγουόκι Μπακς τη φετινή σεζόν έχει την πιο «γεμάτη» χρονιά απ` όλα τα μεγάλα ονόματα που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας στην ιστορία της και όλα αυτά σε ηλικία μόλις 22 ετών. Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τζαμπάρ έπιασε τις απίστευτες επιδόσεις σε ηλικία 23, 24 και 25 ετών, τότε αν φέτος ο Αντετοκούνμπο τις πλησιάζει και ήδη έχει καταρρίψει επιδόσεις μεγάλων παικτών στην ιστορία των Μπακς (σ.σ. μόνο σε κανονική περίοδο) σε σκοράρισμα, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και μπλοκ, σίγουρα το μέλλον του επιφυλάσσει ιστορικές ανατροπές και ρεκόρ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: