«Ό,τι αγαπώ»: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Open (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Με ένα εορταστικό επεισόδιο γλεντιού και χαράς, αφιερωμένο στον Γιώργο Ζαμπέτα, κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων η εκπομπή «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο OPEN. 

Με λαμπερούς  καλεσμένους  θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές, με το κέφι να χτυπάει κόκκινο, αφού όλοι τους, μια παρέα, με τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα στο επίκεντρο να τους ενώνουν, τραγουδούν και διασκεδάζουν με την ψυχή τους, με αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες του μεγάλου μας συνθέτη. 
Με τον μοναδικό Κώστα Μακεδόνα να απογειώνει τη βραδιά και τους εκλεκτούς καλεσμένους του Γιάννη Μπέζου, να αναλαμβάνουν δράση από μικροφώνου, θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό εορταστικό επεισόδιο, έτσι όπως αρμόζει στην Παραμονή των Χριστουγέννων. 
Γιάννης Ζουγανέλης, Ιωάννα Παππά, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ορέστης Τζιόβας, Μαρία Χάνου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρία Φιλίππου, Ηρώ Μουκίου, Μαρίνος Κόνσολος, Ιωάννα Πηλιχού, Γιωργής Τσουρής, Βίβιαν Κοντομάρη, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Τσιμπρικίδου και Ελίζα Σκολίδη, με απογειωμένη διάθεση και θετική ενέργεια μας χαρίζουν μαγευτικές στιγμές. 
Ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία της κυρίας Ελένης Ροδά, που ερμηνεύει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο γνωστά τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και τον Μανώλη και Ανδρέα Καραντίνη, δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, να πλημμυρίζουν μελωδικά με τις πενιές τους το πλατό της εκπομπής, επίσης με συνθέσεις του αξεπέραστου δημιουργού.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: