Novaflix: Το δικό της Netflix λάνσαρε η Nova

Την δική της υπηρεσία on demand περιεχομένου συνεχούς ροής χωρίς χρονικές δεσμεύσεις παρουσίασε η Nova. Το Novaflix περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ωστόσο προσφέρει και ζωντανή τηλεόραση.

Η πρόσβαση στο Novaflix γίνεται από υπολογιστή, tablet, smartphone, ή ακόμα κι από smartTV και φυσικά είναι διαθέσιμη και για Android και για iOS.

Ο χρήστης πληρώνει μηνιαία συνδρομή η οποία κοστίζει 12,90 ευρώ το μήνα (9,90 ευρώ για τους Nova συνδρομητές). Μάλιστα, όπως ισχύει και στο Netflix, οι πρώτες 30 ημέρες μάλιστα είναι δωρεάν και ο χρήστης μπορεί να διακόψει τη συνδρομή του οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί.

Σχετικά με το περιεχόμενο του Novaflix, η υπηρεσία περιλαμβάνει τον πλήρη κατάλογο των ταινιών και σειρών που προσφέρει, μεταξύ των οποίων και το Game of Thrones, επιλεγμένα Nova Box Sets με συγκεντρωμένους όλους τους κύκλους σειρών, το FOX Play με τις σειρές των FOX & FOX Life, ενώ στο live TV εντάσσονται τα 4 κανάλια Novacinema & το Novalife, όπως επίσης και τα κανάλια FOX, FOX Life.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: