Nέος Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover o κ. Λεωνίδας Μισαλάκης

Ο κ. Λεωνίδας Μισαλάκης αναλαμβάνει τα ηνία της Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover σύμφωνα με ανακοίνωση της  Διοίκησης Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Jaguar Land Rover στην Ελλάδα.

Ο κ. Μισαλάκης, που αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στο Industrial Engineering στη Γερμανία. Στο χώρο του αυτοκινήτου βρίσκεται εδώ και τριάντα χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 . Κατείχε διευθυντικές θέσεις σε επίπεδο After Sales, Sales και Marketing σε ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες και πολυεθνικές τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατείχε τη θέση του Πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Opel Hellas.

Ο εκτελεστικός Πρόεδρος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, κ. Μιχάλης Η. Οικονομάκης δήλωσε τα εξής:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ τον κ. Μισαλάκη, ένα αποδεδειγμένα έμπειρο στέλεχος, ο οποίος έχει καταγράψει τη δική του αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου. Χωρίς αμφιβολία ο κ. Μισαλάκης θα δώσει προστιθέμενη αξία στην ήδη επιτυχημένη πορεία της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα. Θα είμαστε στο πλευρό του και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διατηρήσουμε την Jaguar Land Rover στις πρώτες θέσεις της αυτοκίνησης στην Ελλάδα».

 

Nέος Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover o κ. Λεωνίδας Μισαλάκης gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: