MOTO Magazine: Test Ride Event 2019

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο test ride event σε Ελλάδα.
Όσοι από εσάς έχετε συμμετάσχει τουλάχιστον μια φορά στον θεσμό, γνωρίζετε ότι η πληθώρα των μοτοσυκλετών και των σκούτερ και η δυνατότητα της οδήγησής τους και στις δύο πίστες των εγκαταστάσεων (στην μεγάλη πίστα και στην μικρότερη των καρτ), είναι μια μοναδική ευκαιρία για να πάρετε μια πολύ σοβαρή εικόνα από την συντριπτική πλειοψηφία των νέων μοντέλων της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, εκθεσιακά μοντέλα των εταιρειών που συμμετέχουν πλαισιώνουν τον χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να μάθουν και να μιλήσουν γι’ αυτά με τους ανθρώπους των αντιπροσωπειών.

Κάθε συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση από τον επισκέπτη

Για να συμμετέχετε στα test rides, πρέπει να έχετε μαζί σας δίπλωμα και ταυτότητα και φυσικά τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια και μπότες ή μοτοσυκλετιστικά μποτάκια). Αν δεν θέλετε να έρθετε απλώς ως επισκέπτες, καλό θα είναι να μην φοράτε βερμούδες, αθλητικά παπούτσια και… σαγιονάρες. Διαθέτοντας τα παραπάνω, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε από τη γραμματεία μας και μέσα σε πέντε λεπτά θα είσαστε έτοιμοι να οδηγήσετε! Ακόμη και οι κάτοχοι μικρότερων κατηγοριών άδειας οδήγησης (Α1 και Α2) θα έχουν στην διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα από επιλογές και το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει πάντα μία μοτοσυκλέτα που θα τους περιμένει να την οδηγήσουν.

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων και επαγγελματιών πλοηγών του California Superbike Schoolτηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας, Φέτος, η μοναδική αλλαγή που θα υπάρξει στις διαδικασίες είναι ότι μετά το μεσημεριανό διάλειμμα (που διαρκεί περίπου μία ώρα) τα test rides θα γίνουν στα πρότυπα των αντίστοιχων test rides της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας. Ο κάθε συμμετέχον, δηλαδή, θα δηλώνει τρεις μοτοσυκλέτες που θέλει να οδηγήσει (ή να ξαναοδηγήσει, αν τις έχει προλάβει νωρίτερα) και με το αντίστοιχο νούμερο προτεραιότητας θα οδηγεί τις προτιμήσεις του.

Δείτε τις πρώτες συμμετοχές εδώ
Ακόμη περισσότερα μοντέλα εδώ

Διαβάστε περισσότερο στο site του διοργανωτή

MOTO Magazine: Test Ride Event 2019 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: