Μητσοτάκης: Να μην διανοηθεί ο κ.Τσίπρας να αναζητήσει συνενόχους για τα δικά του λάθη

«Να μην διανοηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αναζητήσει συνενόχους για τα δικά του λάθη», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ζήτησε να γίνουν οι εκλογές το συντομότερο δυνατό, κατά την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την κοπή της πίτας.

«Ακούω τις τελευταίες ημέρες να επανέρχονται από κύκλους της κυβέρνησης σενάρια για τη στήριξη νέων μέτρων και από την αντιπολίτευση. Ας τα ξεχάσει αυτά τα διλήμματα ο κ. Τσίπρας. Το δίλημμα πλέον είναι ένα: Με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την κοινωνία. Και αυτό πρέπει να απαντηθεί μόνο με εκλογές», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Τα δυο χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα ήταν τα δύο πιο εφιαλτικά χρόνια της μεταπολίτευσης», είπε ο κ. Μητσοτάκης κι εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας: «Σε όλους τους τομείς η Ελλάδα έκανε βήματα πίσω? Το 80% των Ελλήνων, σήμερα, πιστεύει ότι τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα πριν από δυο χρόνια? Υποσχέθηκαν ελπίδα και προκάλεσαν κοινωνική κατάθλιψη. Υποσχέθηκαν αξιοπρέπεια και έκαναν χειρότερη τη ζωή των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Υποσχέθηκαν διαφάνεια και αξιοκρατία και στήνουν νέα διαπλοκή, νέο πελατειακό κράτος? Ποτέ η χώρα δεν έχει ξαναγνωρίσει πιο ανεύθυνη, πιο αδίστακτη και πιο επιζήμια κυβέρνηση? Συνοψίζοντας την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ — ΑΝΕΛ τρεις λέξεις περιγράφουν τα πάντα: Ψέματα, ανικανότητα, φόροι».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: