Το αμφιλεγόμενο «κόλπο» μητέρας για να γλιτώσει λεφτά στο σούπερ μάρκετ και οι αντιδράσεις

Το «κόλπο» που προτείνει μια μητέρα για να γλιτώσει κάποιος κάποια χρήματα την ώρα που κάνει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ είναι μάλλον αμφιλεγόμενο. Η Mimi Carter, η οποία διαχειρίζεται τον λογαριασμό της οικογένειάς της στο TikTok, ανάρτησε πρόσφατα ένα βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε 4,4 εκατομμύρια views και περισσότερα από 135.900 σχόλια σε μόλις 4 ημέρες, σύμφωνα με τη New York .

Η μητέρα κατέγραψε τις εικόνες την ώρα που βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ. Στα χέρια της κρατούσε τα κοτσάνια από το μπρόκολο, τα οποία είχε κόψει.

«Δεν πληρώνω για αυτά» δηλώνει και τα πετά πίσω στα υπόλοιπα μπρόκολα που είναι προς πώληση. «Θα πληρώσω μόνο για αυτά που πρόκειται να φάω».

@mimicarter81

Snip snip

♬ original sound – The CARTERS est 2001(Meia)

Όταν επέστρεψε σπίτι, ακολούθησε ένα άλλο βίντεο και πάλι με το μπρόκολο που αγόρασε. «Απλώς τα αφήνω αυτά στο μαγαζί, εντάξει; Μπορείτε να τα πάρετε, εγώ δεν τα χρειάζομαι», λέει για τα κοτσάνια.

@mimicarter81

♬ original sound – The CARTERS est 2001(Meia)

Πολλοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που είδαν το «κόλπο» της δεν εντυπωσιάστηκαν. «Ξεφλουδίζεις και τις μπανάνες;», αναρωτήθηκε κάποιος σαρκαστικά.

«Γι’ αυτό ξεφλουδίζω πάντα τις πατάτες στο μαγαζί», έγραψε κάποιος άλλος.

«Τρώω στο σούπερ μάρκετ για να γλιτώσω λεφτά», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Άλλοι της υπενθύμισαν ευγενικά ότι αυτά που πετάει είναι στην πραγματικότητα αρκετά θρεπτικά. «Άκου κάτι αστείο, το κοτσάνι είναι στην πραγματικότητα περισσότερο υγιεινό από το πάνω μέρος. Το ξεφλουδίζω και το μαγειρεύω μαζί με το υπόλοιπο».

«Μόλις γλίτωσες 7 σεντ», παρατήρησε κάποιος άλλος ειρωνικά.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙTikTokμητεραμπροκολοσουπερ μαρκετ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: