Μέρα-μεσημέρι διέρρηξαν δύο σπίτια στην Άρτα

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας που έφερε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες ηλικίας 43 και 35 χρόνων

Μπόλικο θράσος είχαν δύο τσιγγάνοι διαρρήκτες, που δεν δίστασαν να εισβάλλουν μέρα- μεσημέρι σε δύο σπίτια στην Άρτα και να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο βρήκαν! Όμως, ταυτοποιήθηκαν για τις διαδοχικές κλοπές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας που έφερε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες ηλικίας 43 και 35 χρόνων, όταν έγιναν αντιληπτοί από τον 62χρονο ιδιοκτήτη του δεύτερου σπιτιού. Έτσι, τους εντόπισαν οι αστυνομικοί, τους έβαλαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το όχημά του 35χρονου και την τσάντα με τα χρήματα και τα προσωπικά έγγραφα που είχαν κλέψει νωρίτερα από το σπίτι μιας 67χρονης. Οι δύο τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, αλλά ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

*** Η 36χρονη υπάλληλος ενός εστιατορίου στα Ιωάννινα σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, όταν είδε δύο αλλοδαπούς να κλέβουν το κινητό της! Αμέσως έτρεξαν άνδρες της Ασφάλειας και συνέλαβαν τους δυο Αλγερινούς ηλικίας 29 και 28 χρόνων, οι οποίοι  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και κατηγορούνται για κλοπή.

*** Εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2015 στο σπίτι ενός 79χρονου σε περιοχή της Ημαθίας, από το οποίο είχαν κλαπεί χρήματα και η κυνηγετική καραμπίνα του ιδιοκτήτη. Για την υπόθεση σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου Αλβανού και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

*** Δεν χάρηκε για πολύ τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει από την Έδεσσα το περασμένο Σάββατο, ο 29χρονος Έλληνας δράστης. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν σε περιοχή της Πέλλας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για κλοπή οχήματος και επέστρεψαν τη μηχανή στον 58χρονο ιδιοκτήτη της.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: