Με προνομιακές τιμές το νέο Dacia Duster 2ης γενιάς

Μπορεί το 2ης γενιάς Dacia, να είναι ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός  SUV με τις δυνατότητες  ενός Crossover. Ωστόσο οι  τιμές προς το παρόν κρατήθηκαν στα ίδια επίπεδα με το Duster 1ης γενιάς.

Το 2ης γενιάς Duster  είναι πλήρως ανανεωμένο, με νέο σχεδιασμό που ξεχωρίζει, επανασχεδιασμένο εσωτερικό και φυσικά «φορτωμένο» με βοηθήματα νέας τεχνολογίας. Και όμως  παρά την εντυπωσιακή αναβάθμιση , η ελληνική αντιπροσωπεία κατάφερε να κρατήσει ίδιες τις τιμές με το προηγούμενο μοντέλο.

Το νέο  Duster που ξεκίνησε η διάθεσή του πριν από λίγα 24ωρα είναι διαθέσιμο από τις 13.670 ευρώ  ενώ η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση 1.5 dCi 110 4Χ4 Sportive, παραμένει σταθερά στις 17.350 ευρώ.  Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο έτσι και σ αυτό η TEOREN που αντιπροσωπεύει τα Dacia στη χώρα μας δίνει πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τρία χρόνια οδική βοήθεια.

Στην ελληνική αγορά φαίνεται ότι θα πάει αρκετά καλά. Οι Γάλλοι της Renault φρόντισαν από το νέο Duster να μην λείπει τίποτα. Είναι εφοδιασμένο με μια σειρά προηγμένων νέων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, έχει πολύ καλή  συμπεριφορά τόσο στην άσφαλτο όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές ενώ είναι άνετο, ασφαλές και πρακτικό στην καθημερινή χρήση. Πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, είναι ένα αυθεντικό Crossover σε επίπεδο ευκολίας χρήσης και ένα αυθεντικό SUV, όσον αφορά στις δυνατότητες του να κινηθεί με εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε όλα τα εδάφη. Παρά τη σημαντική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, το νέο Dacia DUSTER θα διατίθεται στις ίδιες χαμηλές τιμές όπως και ο προκάτοχος του, διατηρώντας στο ακέραιο τον κορυφαίο Value for Money χαρακτήρα του!

 

Με προνομιακές τιμές το νέο Dacia Duster 2ης γενιάς

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: