LOVE stories by LYNNE

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Η προσωπική σου κατάσταση δεν καθορίζει το αν δικαιούσαι να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή όχι. Δεν έχει σημασία αν είσαι single ή αν μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον σύντροφο, για να δώσεις στην 14η Φεβρουαρίου τη λαμπρότητα που της αναλογεί. Διότι αν δεν είσαι crazy in love με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αυτήν την περίοδο, αλλά είσαι ερωτευμένη με τη ζωή εν γένει, οφείλεις να γιορτάσεις αυτήν την ξεχωριστή μέρα, λέγοντας στον εαυτό σου… «be my Valentine»!

Συνεπώς, σε όποια κατάσταση ή relationship status σε βρίσκει η πιο ερωτική Δευτέρα του 2022, αξίζει να την απολαύσεις στο έπακρο! Πώς θα τα καταφέρεις; Δίνοντας ραντεβού με τον αγαπημένο ή με τις κολλητές σου για after work περιπέτειες στο κέντρο της πόλης, εκφράζοντας τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους που αγαπάς και επιλέγοντας για τη συγκεκριμένη ημέρα ένα ιδιαίτερο look, το οποίο θα σε βάλει αυτόματα… in the mood for love!

Ωστόσο, πριν βιαστείς να ψάξεις στην ντουλάπα σου, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι παρακάτω σου αποκαλύπτουμε τα LOVE stories by Lynne, τα οποία θα σε εμπνεύσουν να αναδείξεις φέτος την πιο ρομαντική εκδοχή σου, μέσα από το ντύσιμο και το στυλ σου!

Ο έρωτας σε κάνει να νιώθεις πως έχεις μία παιχνιδιάρα young heart;

Πιστεύεις πως ο έρωτας είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι για δύο; Όταν είσαι με τον σύντροφό σου αισθάνεσαι λες και είσαι πάλι 17 χρονών; Τότε, το love story της Νικόλ και του Ανδρέα είναι εκείνο που σε αντιπροσωπεύει, αφού είναι ξεκάθαρα young hearts, όπως εσύ! Βλέπεις, αγάπη είναι να γίνεσαι ξανά παιδί με το ταίρι σου, να παίζετε μαζί τολμώντας, να μην φοβάστε να βρίσκετε τη χαρά στην κάθε σας στιγμή. Και πάνω από όλα, να το απολαμβάνετε. Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι το νόημα της ζωής, αλλά σίγουρα η Νικόλ με τον Ανδρέα κάτι έχουν ανακαλύψει -και δεν το κρατάνε μυστικό!

Ακολούθησε, λοιπόν, το παράδειγμά τους και δοκίμασε να συνδυάσεις αυτά που με την πρώτη ματιά φαίνονται αταίριαστα, παίξε με τα αξεσουάρ, προσπάθησε να δανειστείς στοιχεία από διάφορες εμπνεύσεις σου ή απλώς, φέτος στις 14 Φεβρουαρίου πάρε το αμόρε σου από το χέρι και διασκεδάστε το!

LOVE stories by LYNNE

Πιστεύεις πως η αγάπη και ο έρωτας μπορούν να καταρρίψουν τα στερεότυπα;

Θεωρείς πως ο έρωτας είναι η ακαταμάχητη δύναμη που μπορεί να καταρρίψει τα στερεότυπα; Εσύ και ο σύντροφός σου μοιράζεστε τα πάντα, ακόμη και τα ρούχα σας; Αν η απάντηση είναι «ναι», ετοιμάσου να γνωρίσεις τον Διονύση και την Αμαλία που πιστεύουν πως «groove is in the heart»! Όλοι στην άκρη για να περάσει το πιο rock ζευγάρι του timeline σας. Ατρόμητοι, cool και με διάθεση να παίζουν διαρκώς με τα στερεότυπα, έχουν και οι δύο κάτι από το μοναδικό DNA του David Bowie και της Patti Smith. Όσο και να προκαλούν, οι επιλογές τους είναι τόσο σωστές, όπως αυτή η μπλούζα Lynne που έκλεψε ο Διονύσης από την ντουλάπα της Αμαλίας -που θέλεις δεν θέλεις, τους κοιτάς πρώτα στα μάτια με θαυμασμό. Και αμέσως μετά, φυσικά, κρατάς σημειώσεις από το μοναδικό τους στυλ.

Ένα μοντέρνο παντελόνι καμπάνα σε συνδυασμό με ένα crop top με γιακά ή ένα φόρεμα animal print, είναι τα items της Lynne που θα σου χαρίσουν τις πιο προχωρημένες και rock εμφανίσεις, όπως οι παρακάτω. Αρκεί, βέβαια, να προσθέσεις τις κατάλληλες λεπτομέρειες.

LOVE stories by LYNNE

Θέλεις η γιορτή των ερωτευμένων να σε βρει πιο chic και στυλάτη από ποτέ;

Η αισθητική και η αγάπη για τη μόδα είναι δύο κοινά που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου; Θέλεις ο Βαλεντίνος σου να είναι ενημερωμένος για όλα τα κορυφαία fashion trends; Τότε σίγουρα θα ταυτιστείς με τους «Les chic», δηλαδή το love story της Ελίνας και του Οδυσσέα. Πάντα άψογα ντυμένοι, πάντα ένα βήμα πριν από τις τάσεις της μόδας, η Ελίνα και ο Οδυσσέας γνωρίστηκαν στο opening μίας γκαλερί. Φυσικά, ήταν οι δύο πιο κομψοί προσκεκλημένοι της βραδιάς και εννοείται ότι το στυλ του ενός, τράβηξε τον άλλο σαν «μαγνήτης». Οι φίλοι τους φωνάζουν «Posh and Becks», μα όλοι ξέρουν πως αυτός ο σύγχρονος Δανδής και η Μούσα του, είναι κάτι πολύ πιο ξεχωριστό από ένα ζευγάρι star influencers.

Για εσένα, λοιπόν, που θέλεις να ξεχωρίσεις για την κομψότητα και το στυλ σου τη φετινή 14η Φεβρουαρίου, προτείνω να συνδυάσεις μία αμάνικη μπλούζα με V λαιμόκοψη ή ένα lingerie τοπ με δαντέλα, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι με χρυσές λεπτομέρειες και ένα σακάκι με διακοσμητικά κουμπιά. Εναλλακτικά, ένα αμάνικο φόρεμα με δαντέλα είναι μία ασφαλής επιλογή για διαχρονικές, σούπερ chic εμφανίσεις.

LOVE stories by LYNNE

Είσαι ένα πολυάσχολο, δραστήριο κορίτσι που βρίσκει πάντα χρόνο για τον έρωτα;

Το πολυάσχολο πρόγραμμά σου είναι αυτό που σε κάνει να ξυπνάς κάθε μέρα με καλή διάθεση; Εσύ και ο σύντροφός σου γνωρίζετε όλα τα event που «παίζουν» στην πόλη; Τότε, σίγουρα κάπου θα έχεις πετύχει τα «funky babes in Toyland», δηλαδή τον Τζίνο και τη Μαίρη. Ξέρουν πώς να χωρoύν τα πάντα σε ένα ασφυκτικό 24ωρο και το κάνουν με στυλ. Από τις απαιτητικές εργασίες τους (ο Τζίνο είναι γραφίστας και η Μαίρη fashion editor) μέχρι τις «εξωσχολικές δραστηριότητες» της δουλειάς τους, όπως πρεμιέρες, εγκαίνια bar, φαγητό με την ομάδα του περιοδικού που στήνουν στον ελεύθερο χρόνο τους: Μπορούν και περνάνε από το ένα event στο άλλο με άνεση και όρεξη.

Αν το στυλ σου μοιάζει με εκείνο των «funky babes in Toyland», τότε για να καταφέρεις να δείχνεις cool στις 14 Φεβρουαρίου, είτε θα βάλεις ένα μαύρο ζιβάγκο, είτε μία statement μπλούζα. Εναλλακτικά, ένα κλασικό, άνετο φόρεμα κρουαζέ με γιακά είναι η κατάλληλη επιλογή που θα σε συντροφεύει από νωρίς το πρωί στο γραφείο, μέχρι αργά το απόγευμα που σκοπεύεις να συναντήσεις τον σύντροφο ή την παρέα σου.

LOVE stories by LYNNE

Αρκεί ένα σύντομο πέρασμα για να «μαγνητίσεις» όλα τα βλέμματα πάνω σου;

Όταν περπατάς στον δρόμο έχεις την εντύπωση πως σε ακολουθούν βλέμματα; Όταν περπατάς χέρι-χέρι με τον σύντροφό σου, είσαι σίγουρη πως οι περαστικοί σας παρατηρούν; Τότε, πιθανότατα ανήκεις στους «Beautiful People», όπως η Μαρία και ο Δημήτρης. Η ομορφιά και των δύο είναι καθηλωτική, για αυτό και πρόκειται για ένα ζευγάρι που στον δρόμο τραβάει όλα τα βλέμματα -και το ξέρουν και οι δύο πολύ καλά. Απολαμβάνοντας την προσοχή των άλλων, αγαπούν τα ωραία ρούχα που αναδεικνύουν τη φιλαρέσκειά τους και δανείζονται ο ένας από τον άλλο τα basic κομμάτια που βρίσκονται στην τεράστια ντουλάπα τους, όπως αυτό το Lynne πουλόβερ της Μαρίας που πηγαίνει τόσο τέλεια στον Δημήτρη. Όσο για το τι θα κάνουν φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, θα απολαύσουν μία θεραπεία spa για ζευγάρια και στη συνέχεια, λίγο online shopping -πάντα παρέα.

Αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους, λοιπόν, ένα αμάνικο φόρεμα με διακοσμητικά κουμπιά είναι το κομψό ρούχο που με την απλότητα και τη μοναδική γραμμή του, θα αναδείξει το σώμα σου και θα σου χαρίσει μία ξεχωριστή εμφάνιση.

LOVE stories by LYNNE

Πιστεύεις πως κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα «άλλο μισό» που ψάχνει για εσένα;

Αλήθεια, πιστεύεις στη θεωρία του «άλλου μισού»; Μήπως είσαι από τις τυχερές που έχουν βρει το «άλλο μισό» στα μάτια κάποιου συντρόφου;  Σε κάθε περίπτωση, η Ευμορφύλη και ο Γιώργος επιβεβαιώνουν τη θεωρία που ισχυρίζεται πως για όλους υπάρχει ένα «άλλο μισό», αφού οι δυο τους είναι «two as one». Σε ένα παιχνίδι «ποιος είναι ποιος», αυτό εδώ το ζευγάρι δεν διστάζει να ανακατέψει τα prints, τα στυλ και τις εμπνεύσεις για ένα μαγικό αποτέλεσμα. Είναι τόσο αυθεντικοί και οι δύο, που όταν κυκλοφορούν με παρόμοια ρούχα, κανείς δεν αισθάνεται ότι είναι ντυμένοι «ασορτί». Γνωρίστηκαν σε ένα σεμινάριο μόδας και από την πρώτη στιγμή, ο ένας είναι η έμπνευση του άλλου. Όχι μόνο στα ρούχα, αλλά στα πάντα. Εξάλλου, τι είναι η κάθε μέρα με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, αν όχι ένα μικρό και εξαίσιο έργο τέχνης;

LOVE stories by LYNNE

Μήπως το βασικό χαρακτηριστικό που σε ξεχωρίζει είναι η τελειομανία σου;

Θέλεις να δείχνεις αψεγάδιαστη σε κάθε σου εμφάνιση και δεν αρκείσαι με τίποτα λιγότερο από το τέλειο; Αισθάνεσαι πως εσύ και ο σύντροφός σου αποτελείτε το απόλυτο παράδειγμα για «relationship goal»; Τότε οι «Mr. and Mrs. Perfect», δηλαδή η Εύη και ο Jimmy, θα μπορούσαν να είναι το ζευγάρι με το οποίο θα βγαίνατε όλοι μαζί τετράδα. Πριν την Εύη, ο Jimmy δεν μπορούσε να καταλάβει τι σημαίνει να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια της αγαπημένης σου. Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, είναι το αρχετυπικά όμορφο ζευγάρι που μέσα από αυτήν τη σχέση γίνεται ο καθένας ακόμη πιο όμορφος. Και μπορεί να ξέρουν ότι δείχνουν τέλειοι ακόμη και χωρίς ρούχα, με το σωστό outfit το στυλ τους απογειώνεται. Για του Αγίου Βαλεντίνου, ο Jimmy έχει κανονίσει μία μαγική έκπληξη για την Εύη: Ένα μικρό ταξίδι-αστραπή, μόνο για τους δυο τους. Είναι τόσο κοινωνικοί, που λίγη απομόνωση την έχουν ανάγκη.

LOVE stories by LYNNE

Όπου και όπως και αν σε βρει η φετινή μέρα των ερωτευμένων, είτε σε βρει single να γιορτάζεις την ελευθερία σου παρέα με τις κολλητές σου, είτε μαζί με τον σύντροφό σου να απολαμβάνετε τον έρωτά σας, φρόντισε να επιλέξεις μία εμφάνιση κατάλληλη με την περίσταση και την ιδιαίτερη προσωπικότητά σου. Να είσαι σίγουρη πως στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lynne, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να γιορτάσεις με στυλ την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: