Λουτσέσκου: «Έχω πολλά παράπονα από όλους»

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έπρεπε να είναι 4-0 για την ομάδα του και πως χαλάρωσαν μετά την κόκκινη των Βοιωτών και έδωσαν χώρο στις αντεπιθέσεις για να σκοράρουν οι «πράσινοι» και να πάρουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Από όλο το ματς έχω παράπονα, γιατί ως προπονητής της ομάδας είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω. Τουλάχιστον, στο πρώτο μέρος, το σκορ θα έπρεπε να ήταν 3-0, αν όχι 4-0, αλλά δεν ήταν. Και η αντίπαλη ομάδα βρέθηκε δύο φορές στην περιοχή μας και έβαλε δύο γκολ.

Επίσης, παίξαμε 11 εναντίον 10, χαλαρώσαμε όταν είχαμε πλεονέκτημα και καταφέραμε να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο για να σκοράρει και το πρώτο γκολ που έβαλε, του έδωσε αυτοπεποίθηση. Για εμάς, συνέβη ό,τι γίνεται πάντα. Εκεί που παίζαμε, απολαμβάναμε το ματς και είχαμε τον έλεγχο, ξαφνικά πέσαμε και επιστρέψαμε σε ένα σημείο όπου ο αντίπαλος είχε αυτοπεποίθηση. Σκοράραμε, όμως, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα δεν δείχνει πάντα την καλύτερη ομάδα. Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που δεν παίζει πάντα ωραία, αλλά καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, ενώ εμείς παίζουμε καλά, αλλά δεν παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: