Λονδίνο: Στους 58 οι νεκροί από την φωτιά

Μοιάζει με τραγωδία χωρίς τέλος… Στη Μεγάλη Βρετανία πενθούν τους νεκρούς τους ενώ η οργή ξεχειλίζει, με τους πολίτες να μιλουν για «ομαδική αυτοκτονία» λόγω της κακής ανακαίνισης του κτιρίου που έγινε πύρινος τάφος για  τουλάχιστον 58 ανθρώπους. 

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17.06.2017) η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι 58 άνθρωποι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο πολυώροφο κτίριο κατοικιών του Λονδίνου.

«Δυστυχώς υπάρχουν 58 άνθρωποι, οι οποίοι, όπως έχουμε ενημερωθεί, βρίσκονταν στο Grenfell Tower εκείνη την νύχτα και οι οποίοι αγνοούνται και δυστυχώς θα πρέπει να υποθέσω ότι είναι νεκροί», δήλωσε ο επικεφαλής του Σώματος Στιούαρτ Κάντι προς τους δημοσιογράφους και πρόσθεσε ότι ο αριθμός αυτός ενδεχομένως να αλλάξει. Η αστυνομία έκανε μέχρι σήμερα λόγο για 30 νεκρούς. Ο Κάντι είπε ότι στους 58 περιλαμβάνονται αυτοί οι 30.

Αυτό που προσπαθούν οι Αρχές να καταλάβουν είναι το αν πέρα από τους ενοίκους που έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι υπήρχαν επισκέπτες, οι οποίοι επίσης βρήκαν τραγικό θάνατο. Για αυτό το λόγο αύριο (18.06.2017) θα δώσουν στην δημοσιότητα πλάνα και φωτογραφίες μέσα από τον Πύργο της Κολάσεως.

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: