Ξεκίνα με fun το 2022! Τα ξεκαρδιστικά quizzes για ζευγάρια στο TikTok θα «τεστάρουν» τη σχέση σου

Σίγουρα, η σχέση σου μπορεί να έχει επιβιώσει από απόσταση, μικροκαβγάδες ή περισσότερα από δύο χρόνια ζώντας κάτω από το άγχος μιας πανδημίας. . . αλλά μπορεί να επιβιώσει μετά από μερικά από τα πιο αστεία και viral couples quizzes στο TikTok; Εάν εσύ και ο σύντροφός σου μαλώνετε για το ποιος είναι πιο υπομονετικός, ποιος είναι πιο flirty ή ποιος είναι πιο ακατάστατος, καλή τύχη. Από τις αρχές του 2020 και μέχρι το 2021, τα couples quizzes έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα στο TikTok. Το αποτέλεσμα; Μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά TikTok couples challenge που έχουμε δει ποτέ.

?

Ερωτήσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις

Η πλειονότητα των πιο δημοφιλών quizzes για ζευγάρια στο TikTok είναι «ερωτήσεις για ζευγάρια», που περιλαμβάνουν κάθε άτομο να απαντά τυφλά σε ερωτήσεις «ποιος είναι περισσότερο» στην κάμερα. Θα δεις ζευγάρια να γελούν και να μαλώνουν για αρκετά αθώες ερωτήσεις, όπως «Ποιος ξοδεύει περισσότερα χρήματα;» ή «Ποιος κλέβει τις κουβέρτες τη νύχτα;» καθώς και για πιο προσωπικές ερωτήσεις, όπως «Ποιος πηγαίνει περισσότερες φορές στην τουαλέτα;». Είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι single, είτε βρίσκεσαι κάπου στην μέση, σίγουρα θα γελάσεις με αυτά τα βίντεο στο TikTok.

we were not expecting that last question ??

Είσαι λοιπόν εσύ και ο σύντροφός σου στην ίδια σελίδα σχετικά με τη σχέση σας; Κάνε και εσύ αυτά τα couples quizzes για να μάθεις.

Sind wir uns einig? ??

Και ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι, o Finneas (αδελφός της Billie Eilish) με την κοπέλα του.

? @finneas

 Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @samandmonica

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: