Κρήτη: Μητέρα με τα δύο παιδιά της έπεσε σε γκρεμό

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ στήθηκε γύρω στις 17:30 την Τρίτη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μία μητέρα και επιβαίνοντες τα δύο ανήλικα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, έπεσαν σε γκρεμό βάθους πολλών μέτρων, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σίσσες – Αλόιδες στον νομό Ρεθύμνου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Κατά την πτώση του οχήματος και οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του, ενώ διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές.

Άνδρες της ΕΜΑΚ και πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το ΙΧ, απεγκλωβίζοντας από το εσωτερικό του τα δύο παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρουν ορθοπεδικά τραύματα και στη συνέχεια τη μητέρα τους, τα τραύματα της οποίας κρίνονται σοβαρότερα.

Να αναφέρουμε ότι στον τόπο του ατυχήματος, είχαν μεταβεί δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και τα Ανώγεια, που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πλέον, η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: