Κομοτηνή: Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης της δολοφονίας του 6χρονου

Ο 15χρονος κωφάλαλος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές για τη δολοφονία του 6χρονου, επίσης κωφάλαλου Μεχμεταλί Σεζάλ, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής.

Ο 6χρονος είχε εξαφανιστεί την Κυριακή από την περιοχή του καταυλισμού Ρομά στο Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής και έκτοτε αναζητείτο.

Ο δράστης, ο οποίος ήταν εξαρχής ο βασικός ύποπτος, υπέδειξε στους αστυνομικούς το εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο το κωφάλαλο παιδάκι, με τα ρούχα του, αλλά δεμένο σε χέρια και σε πόδια.

Το 6χρονο αγοράκι έφερε εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ ο ιατροδικαστής, κατά την αυτοψία του χώρου, κατέληξε πως ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός και ενδεχομένως στραγγαλίστηκε.

Στην νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει θα διαπιστωθεί αν τυχόν το παιδάκι έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης, καθώς ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: