Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, ισχυρός παγετός στα βόρεια – Πού θα βρέξει

Σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και σταδιακά στα κεντρικά, με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες στα κεντρικά ηπειρωτικά και την Εύβοια, χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Βόρειας Πελοποννήσου και πιθανόν της Κρήτης. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, όπου στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 3 βαθμούς), -4 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -5 έως 8 βαθμούς), 4 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 2 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 12 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο τις βραδινές ώρες σε ισχυρούς 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία μετά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqftxs1ivlvl)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: