Καβάλα: Ανθρωποκυνηγητό για ανήλικη που ανοίγει σπίτια

Συνελήφθησαν οι συνεργοί της 19 και 18 ετών – Αναζητείται και ένας 20χρονος

Ένα ανήλικο κορίτσι αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Καβάλα, καθώς φέρεται ότι συμμετείχε μαζί με τρεις λίγο μεγαλύτερούς της νεαρούς στην διάρρηξη ενός σπιτιού από το οποίο δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν και σε άλλες δυο απόπειρες.

Στην δεύτερη από αυτές τους αντιλήφθηκαν περίοικοι και το έβαλαν στα πόδια, αλλά λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο από τους άνδρες ηλικίας 19 και 18 χρόνων και κατέσχεσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, μέσα στο οποίο βρήκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για απόπειρα διακεκριμένων κλοπών, κατηγορία που αντιμετωπίζουν ακόμη ένας 20χρονος και η 17χρονη συνεργός τους.

*** Γυναίκα κρυβόταν και πίσω από την διάρρηξη ενός σπιτιού σε τοπική κοινότητα του Δήμου  Βέλου- Βόχας στην Κορινθία, που είχε γίνει στις 21 Μαΐου. Πρόκειται για μια 24χρονη Ελληνίδα που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Βραχατίου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: