Κανονικά ο Μποτία

Η επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία σε κανονικούς ρυθμούς, ήταν το γεγονός που ξεχώρισε από την αποψινή προπόνηση του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» από την Κρήτη.

Ο Ισπανός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Αντίθετα, εκτός για ακόμα μία ημέρα έμεινε ο Φινμπόγκασον, που ένιωσε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, όπως και ο Χουτεσιώτης, που είναι εμπύρετος, αλλά και ο Μπουχαλάκης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Την σημερινή προπόνηση έχασε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ο Νορβηγός αμυντικός βρίσκεται, με άδεια, στην πατρίδα του, για την γέννηση του παιδιού του.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα Χανιά, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ στο τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: