Κακοκαιρία Ιανός: Αγωνία για την 43χρονη αγνοούμενη από την Καρδίτσα (βίντεο)

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της — Παράκουσε την Πυροσβεστική κι έπεσε στο νερό

Κορυφώνεται η αγωνία για την 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας, που χτυπήθηκε βάναυσα από τον “Ιανό”.

Στα πλάνα που μετέδωσε το MEGA φαίνεται ότι οι άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν βάλει κορδέλες περιμετρικά από τον ποταμό, προκειμένου να μην πλησιάζει ο κόσμος, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού της φαρμακοποιού.

Βρέθηκε το αυτοκίνητό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό της, όμως παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Το αυτοκίνητό της έχει εντοπιστεί, όχι όμως και η ίδια.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

«Δεν παρασύρθηκε από τους χειμάρρους η γυναίκα. Είχαμε κλείσει τις δύο γέφυρες στο Μουζάκι, στη μία μάλιστα υπήρχε και όχημα της Πυροσβεστικής που είχε αποκλείσει την κυκλοφορία και της είπαν οι πυροσβέστες να μην περάσει. Ωστόσο, εκείνη αγνόησε τις οδηγίες τους, τους προσπέρασε, μπήκε μέσα στο Μουζάκι, σε έναν μονόδρομο. Εκεί ήταν δυστυχώς κομμένος ο δρόμος και έπεσε στο νερό…» είπε ο δήμαρχος μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Open TV.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: