Ηράκλειο: Φοιτητής εκβίαζε 25χρονη με γuμνές φωτογραφίες της

Μία 25χρονη κοπέλα από το Ηράκλειο γνώρισε έναν 22χρονο σπουδαστή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έπεσε στην παγίδα του, αφού την έπεισε να τού στείλει γuμνές φωτογραφίες της και στη συνέχεια άρχισε να την εκβιάζει ότι θα τις αναρτούσε αν δεν τού έδινε 2.000 ευρώ!

Αρχικά, η νεαρή ξεκίνησε διαδικτυακή συνομιλία με τον νεαρό, ο οποίος κάποια στιγμή της ζήτησε να τού στείλει τολμηρές φωτογραφίες της. Όταν εκείνη τις έστειλε, ο 22χρονος άρχισε να την απειλεί απαιτώντας χρηματικά ανταλλάγματα για να μην αναρτήσει το υλικό.

Η 25χρονη του είπε πως δεν είχε τόσα χρήματα και εκείνος έκανε καλό… παζάρι, ζητώντας μόνο 200 ευρώ. Η κοπέλα προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να τού στείλει το ποσό με κούριερ, αλλά τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ηρακλείου με αποτέλεσμα να συλληφθεί τη στιγμή που πήγε να παραλάβει τον φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άμεσα, ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για εκβίαση και τον άφησε ελεύθερο, σύμφωνα με το cretalive.gr, όμως διέταξε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχε εκβιάσει με τον ίδιο τρόπο και άλλες κοπέλες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: