Ηράκλειο: Έκρυψαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε κεριά

Το Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προχώρησε στη σύλληψη δύο ημεδαπών (37χρονη και 33χρονος), που είναι κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες και δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του τμήματος.

Οι δύο συλληφθέντες ακινητοποιήθηκαν τη στιγμή που η 37χρονη παραλάμβανε δέμα από μεταφορική εταιρεία, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο δέμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διακοσμητικά κεριά στο εσωτερικό των οποίων οι δράστες είχαν κρύψει, σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικά 248,50 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησε έρευνα, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 33χρονου και στην κοινή οικία των δύο ημεδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14 δισκία, χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: