Ηγουμενίτσα: Φυγόποινος αλλοδαπός δήλωσε ότι είναι… άλλος!

Μέχρι και εθνικότητα άλλαξε ο Γεωργιανός, δηλώνοντας ότι είναι Αλβανός – Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή

Δεν ήταν αυτός που έλεγε, ένας νεαρός αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα. Τα στοιχεία ταυτότητας που τους έδωσε ήταν ψεύτικα, πράγμα που αποδείχθηκε στη συνέχεια, όπως και το γεγονός ότι ήταν φυγόποινος.

Κατά τη διαδικασία με την μέθοδο του Screening για την ταυτοποίηση της υπηκοότητάς του, προέκυψε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός είναι στην πραγματικότητα Γεωργιανός και όχι… Αλβανός, όπως δήλωσε αρχικά! Μάλιστα, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης επτά ετών για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή από κοινού!

Ο φυγόποινος αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, που του άσκησε δίωξη για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και έδωσε εντολή να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε εκτέλεση της ποινής που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: